За нас

KAS Properties

Ние, екипът на Kas Properties, сме основали агенцията през 2004 година с ясната амбиция да утвърдим трайното и видимо присъствие на пазара на недвижима собственост в Банско и региона. От самото начало нашата цел е да предоставяме качествени услуги на широк кръг клиенти, като обхванем всички сегменти на пазара на недвижими имоти.

Нашето екипно усилие е фокусирано и амбициозно, като сме обединили отлични професионалисти. Благодарение на този факт, предлагаме висококачествени услуги за сделки с недвижими имоти, инвестиционно и проектно консултиране, както и управление на имоти. Специализирани сме в обслужването на клиенти от всички сфери на пазара на недвижими имоти.

Ние не се ограничаваме само до български клиенти; усилията ни са насочени към граждани от Европейския съюз, Израел, Сърбия, Македония и други страни, които желаят да инвестират в България.

Предоставяме пълен пакет от консултантски, посреднически и юридически услуги за закупуване, продажба, отдаване под наем, наемане и управление на недвижими имоти. Възможности за получаване на банкови кредити, правни консултации, подготовка на документи – всичко, от което се нуждаете при сделки с недвижими имоти.

Нашата ангажираност към прозрачността и качеството на услугите ни ни вдъхновява да следваме успешна бизнес и рекламна стратегия. Разполагаме със собствена информационна система за управление на база данни от недвижими имоти, което ни помага да предлагаме голям брой разнообразни оферти.

Нашата компания съчетава професионализъм, отговорност и гарантирана юридическа защита за нашите клиенти. Създадохме автоматизирана система за работа с документи, която осигурява високо качество на юридическото обслужване и контрол на всеки етап от сделката.

С гордост продължаваме да следваме нашите основни принципи, изпитани във времето и доказали своя успех.

Podpis

Атанас Бутилов

Atanas butilov kas

Допълнителни услуги

Не намирате това което търсите?